Menu

Voorschriften danskleding

Het is gebruikelijk dat dansscholen of dansdocenten bepaalde eisen stellen aan de kleding van hun leerlingen. In veel gevallen wordt er daarom bepaalde kleding voorgeschreven door de dansschool of docent. Op zoek naar danskleding volgens bepaalde kledingvoorschriften in de buurt van Arnhem? Bestel onze volledige collectie online op Danswinkel.nl of neem contact met ons op voor onze Danswinkel op locatie service. Danswinkel kan op uw dansschool langskomen met een uitgebreide collectie danskleding en dansschoenen.

Voordat u uw danskleding aanschaft, is het verstandig als u eerst na gaat of uw dansschool kledingvoorschriften hanteert. De belangrijkste reden voor het voorschrijven van kleding, is dat de groep er dan het zelfde uitziet, waardoor de docent gemakkelijk overzicht kan houden en snel kan zien of iedereen de juiste houding heeft. Een andere reden is om gelijkheid te creëren: zo kunnen de balletdansers elkaar bijvoorbeeld niet aftroeven met hun outfits. Ook is het praktisch om kleding voor te schrijven van goede kwaliteit, waarmee geen risico gelopen wordt op blessures of andere ongemakken tijdens het dansen. Dit laatste is vooral bij dansen zoals HipHop belangrijk. Als er bij deze dans geen goede danssneakers gedragen worden, is de kans op enkelblessures en knieblessures aanzienlijk.

cross-over kinder balletvest-600x600-wm0 roze balletpakje voor kinderen-600x600-wm0 Kort rokje papillon-600x600-wm0 beenwarmer acryl papillon dans-600x600-wm0 balletschoen kids