Menu

Balletkleding

Bij Danswinkel.nl kunt u terecht voor al uw balletkleding! Wij hebben een groot aanbod balletkleding voor dames, heren en kinderen. U heeft een ruime keuze uit diverse balletpakjes, balletpanty’s, balletrokjes, balletvestjes, balletschoenen, unitards, korte broeken en ballet leggings. Daarnaast verkoopt Danswinkel.nl verschillende leuke balletaccessoires om uw ballet outfit compleet te maken, zoals beenwarmers, warm-up booties, spitzen- en haaraccessoires.

Balletkleding online bestellen kan gemakkelijk via Danswinkel.nl.

Onze kleding voor klassiek ballet is afkomstig van de beste merken in de danswereld, zoals Papillon, Bloch, Alista Dancer Basics, Sansha, Grishko, So Danca en Capezio. Onze danskleding vormt ook een goede basis voor andere soorten dans en sport. Zo kunnen de balletpakjes, balletpanty’s, shorts en vestjes perfect gedragen worden tijdens Modern, Zumba, Yoga, Pilates, Jazz, Streetdance, Urban en Hiphop. Ideaal om te combineren met onze jazzbroeken, dans shirts, leggings, tops en vesten.

balletkleding papillon

Balletkleding voor dames en meisjes

Een basis balletkleding outfit voor dames en meisjes bestaat uit een balletpakje, balletpanty en balletschoenen. Wij hebben veel soorten balletpakjes in verschillende kleuren en maten. Ook kan er gekozen worden tussen diverse soorten mouwen en materialen, van een simpel katoenen balletpak met spaghettibandjes tot ingewikkelde designs met lange mouwen, bloemen of kant. Elke ballet outfit kan eindeloos gecombineerd worden met leuke vestjes, rokjes, broeken en accessoires.

Balletkleding voor heren en jongens

Ook voor heren en jongens hebben wij een grote collectie balletkleding. Bij Danswinkel.nl vindt u basis balletpakjes in verschillende maten. Heren balletpakken zijn vaak mouwloos of met korte mouwen en zijn verkrijgbaar in de veel gedragen kleuren zwart en wit. In plaats van een balletpak kunnen jongens en heren ook een dans t-shirt dragen. Maak de heren balletkleding outfit af met een balletmaillot, korte broek of jazzbroek, en zwarte, witte of huidskleur balletschoenen.

Balletwinkel

Wanneer u het lastig vindt om de juiste balletkleding te kiezen, verschillende maten wilt proberen of advies wenst te ontvangen, kunt u gerust langskomen in een van onze winkels in Amsterdam, Den Haag of Hilversum. In onze danswinkel showrooms kunnen wij u ook helpen met het vinden van de juiste balletkleding volgens de kledingvoorschriften van uw dansschool. Onze deskundige team staat graag voor u klaar!

balletkleding winkelpapillon danskleding