Menu

Danswinkel

Op zoek naar goede danswinkel in de buurt van Arnhem? Dan kunt u bij Danswinkel.nl terecht! Op Danswinkel.nl vindt u al uw dansgerelateerde benodigdheden. Wij verkopen dansartikelen van verschillende topmerken, zoals Papillon, Rumpf, Alista Dancer Basics, Capezio, Werner Kern, Anna Kern, Nueva Epoca, Diamant en nog veel meer.

Bekijk nu ons volledig assortiment op Danswinkel.nl!

Danst u in de omgeving van Arnhem en bent u op zoek naar uw eerste paar dansschoenen? Kom dan gerust een keertje langs in één van onze fysieke winkels in Hilversum, Amsterdam en Den Haag. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van het juiste model dansschoenen en u adviseren over pasvorm en maat. Ook voor danskleding en -accessoires kunt u terecht bij Danswinkel. In onze filialen verkopen wij onder andere balletpakjes, dansbroeken, balletschoenen en panty’s in verschillende maten en modellen.

Wij zijn van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben daarnaast regelmatig koopzondagen en andere speciale evenementen. Onze filialen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Onze danswinkels zijn gevestigd in levendige stadscentra. Een bezoek aan Danswinkel is dus ideaal voor gezellig dagje uit! Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging:

, ,

 

Samenwerken met Danswinkel.nl

Danswinkel werkt al samen met meerdere dansscholen in de omgeving van Arnhem. Leerlingen van dansscholen waarmee wij samenwerken ontvangen speciale cursisten korting, zowel Online als in de fysieke winkels. Wanneer uw kledingvoorschriften niet verkrijgbaar zijn op Danswinkel.nl, kunnen wij altijd contact opnemen met uw dansschool en onze leveranciers.

 

Danswinkel op locatie Arnhem

Danswinkel.nl heeft ook de mogelijkheid om op locatie te komen! Bent u een dansschool eigenaar en hebben uw leerlingen moeite met het vinden van een geschikte danswinkel, wegens bijvoorbeeld afstand of beperkte openingstijden? Dan komt Danswinkel bij u op bezoek met een breed assortiment dansartikelen naar keuze.

Hier vindt u meer informatie over onze Danswinkel op locatie service. Neem gerust contact met ons op via [email protected], of bel naar: 035-62171111.

danswinkel adres in den haag