Menu

Latin dansschoenen

Latin dansschoenenBij Danswinkel hebben we een ruime keuze aan Latinschoenen voor dames en heren. We hebben zowel fijne  schoenen voor de trainingen en feestjes als meer uitbundige modellen voor shows en wedstrijden. Merken die we verkopen zijn onder andere Rummos, Werner Kern, Nueva Epoca en Supadance. De volledige collectie van Latin dansschoenen kunt u bekijken in onze webwinkel.

In onze winkels in Amsterdam, Den Haag en Hilversum kunt u verschillende modellen en hakhoogtes proberen en vergelijken, tot u de schoen hebt gevonden die bij u past! Als u twijfelt over de hakhoogte en het model van de Latinschoen kunnen wij u hierin adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de danswereld kunnen we u veel vertellen over de verschillende schoenen en kunnen we goed uitleggen hoe de schoenen horen te passen.

Voor Latin dansstijlen wordt een hogere hak aanbevolen voor zowel dames als heren, maar natuurlijk is die voorkeur ook persoonlijk. Wat alle Latinschoenen met elkaar gemeen hebben is de suède zool, waardoor u er gemakkelijk op kunt draaien.

Op zoek naar Latin dansschoenen in de buurt van Arnhem? Bestel onze volledige collectie online op Danswinkel.nl of neem contact met ons op voor onze Danswinkel op locatie service. Danswinkel kan op uw dansschool, eindejaarsfeest of dans evenement langskomen met een uitgebreide collectie Latin dansschoenen!