Menu

Tango dansschoenen in Arnhem

Op zoek naar tangoschoenen in de buurt van Arnhem? Bestel onze volledige collectie online op Danswinkel.nl of neem contact met ons op voor onze Danswinkel op locatie service. Danswinkel kan op uw dansschool, eindejaarsfeest of dans evenement langskomen met een uitgebreide collectie tangoschoenen!

Als u tango danst zijn goede tango dansschoenen onmisbaar. Bij Danswinkel hebben we verschillende modellen die geschikt zijn voor tango. Voor tango is er geen vast model, maar zijn er veel soorten schoenen mogelijk. Waar sommige mensen de voorkeur hebben voor hoge, open schoenen, hebben andere mensen juist weer liever dichte schoenen met een lage hak. Onze collectie varieert van echte tangomerken zoals Nueva Epoca tot allround dansmerken zoals Werner Kern. U kunt daarom verschillende tangoschoenen bij ons passen, en op die manier diverse hakhoogtes en modellen proberen. Wat de meeste van onze tangoschoenen met elkaar gemeen hebben is de suède zool, hoewel sommige modellen ook met een lederen zool verkrijgbaar zijn.

Wanneer u voor het eerst Tango dansschoenen koopt, kunnen wij met u meedenken en u adviseren over de pasvorm en het model wat bij u past. Door onze jarenlange ervaring met dans en dansschoenen weten wij precies wat dansers nodig hebben.

argentijnse tango dansschoenen den haag