Menu

Tangoschoenen Arnhem

Op zoek naar tangoschoenen in de buurt van Arnhem? Bestel onze volledige collectie online op Danswinkel.nl of neem contact met ons op voor onze Danswinkel op locatie service. Danswinkel kan op uw dansschool, eindejaarsfeest of dans evenement langskomen met een uitgebreide collectie tangoschoenen!

Bij Danswinkel verkopen we verschillende tangoschoenen, voor zowel dames als heren. Onze tangoschoenen zijn gemaakt van duurzame en comfortabele materialen zoals leer. Ook het voetbed van de tangoschoenen is erg zacht en comfortabel, zodat de dansschoenen in de loop der tijd de vorm van uw voet aannemen. Door het comfort van deze dansschoenen kunt u het ook langer volhouden op de dansvloer. De suède zolen onder de schoenen zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien, en een goed contact heeft met de vloer. Onze tangoschoenen zijn afkomstig van de beste dansmerken, zoals Nueva Epoca, Werner Kern, Paoul en Portdance.

Tango is een erg passievolle en sensuele dans. Bij dansschoenen voor tango zien we ook een iets hogere hak, bij zowel mannen als vrouwen, dan bij bijvoorbeeld ballroomschoenen. Dit komt omdat bij Tango de dansers meer naar voren moeten hellen, naar elkaar toe. We hebben bij Danswinkel.nl tangoschoenen in vele verschillende soorten modellen, en in allerlei kleuren. Onze dansschoenen voor tango zijn vaak gemaakt in spetterende kleuren en van mooie materialen, en zijn daardoor echte blikvangers. Dit past ook heel goed bij de tangocultuur, die uitbundig en kleurrijk is. Ook bij Tango is het belangrijk om op een comfortabele manier te dansen. Daarom verkopen we bij Danswinkel uitsluitend dansschoenen van de beste kwaliteit.

tangoschoenen arnhem nueva1 cecilia