Menu

Danskleding Arnhem

Als u op zoek bent naar danskleding, bent u bij Danswinkel aan het juiste adres. Bestel onze volledige collectie online op Danswinkel.nl of neem contact met ons op voor onze Danswinkel op locatie service. Danswinkel kan op uw dansschool langskomen met een divers assortiment dansartikelen, waaronder balletschoenen, balletpakjes en panty’s!

Wij verkopen kleding voor verschillende soorten dans, onder andere Ballet, HipHop, Jazz, Salsa, Latin en Ballroom. We proberen onze collectie zo breed mogelijk te houden, zodat we voor iedere danser de juiste spullen in huis hebben. Of u nou op zoek bent naar een baggy HipHop broek of een elegant balletpakje, we hebben het allemaal!

Onze kleding is afkomstig van merken met een uitstekende kwaliteit, waar wij al jaren mee samenwerken. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen en u de mooiste items bieden. Natuurlijk staan onze verkoopsters klaar om u te helpen als dat nodig is, en om goede adviezen te geven.

Capezio zwarte pantyN1561-600x600-wm0 UD073_P1-black-white-600x600-wm0 UD060_P3-grey-white-600x600-wm0 zwart balletpakje-600x600-wm0