Menu

LULLI DANCEWEAR®

lulli-balletpakjes

Danswinkel.nl verkoopt nu ook prachtige danskleding van LULLI DANCEWEAR®. Dit dansmerk is zeer geliefd onder dansers door zijn trendsettende designs en hoge kwaliteit. LULLI DANCEWEAR® produceert hoogwaardige danskleding met gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder microvezel, supplex, nylon lycra en katoen.

LUF584 Dolores Lulli DancewearBaruch Hoffman heeft het merk LULLI DANCEWEAR® opgericht, met als missie het brengen van een verfrissende en opwindende nieuwe stijl in de wereld van danskleding mode. Dit is terug te zien in de unieke ontwerpen van LULLI DANCEWEAR® balletpakjes. Elk balletpakje is voorzien van een dubbele voering voor maximale ondersteuning tijdens het dansen. De balletpakjes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en hebben vaak opvallende elementen van gaas, kant of geometrische vormen.

Alle producten worden getest door professionele dansers voordat ze op de markt worden gebracht om de beste kwaliteit en comfort te garanderen. Er wordt gebruik gemaakt van vernieuwende ontwerpen wat elk balletpakje een sierlijke en unieke uitstraling geeft. Excentrieke versieringen op de rug, off-shoulder mouwen of een bijzondere halslijn; LULLI DANCEWEAR® heeft het allemaal.

Het dansmerk is afkomstig uit Israël en wordt hier geproduceerd. Van productontwerp en testen tot het produceren en waarborgen van kwaliteit. Het team heeft tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van danskleding voor toonaangevende internationale bedrijven.

Bekijk onze volledige collectie van LULLI DANCEWEAR® op Danswinkel.nl. Of bezoek één van onze danswinkels in Amsterdam, Den haag en Hilversum om deze mooie balletpakjes aan te passen en bewonderen.

 

LUF589-women-embroidered-mesh-mock-neck-leotard-lia-lulli LUF580C-girls-flocked-mesh-tank-leotard-alegria LUB270-mesh-skirt-with-wide-elastic-waist-band.- LUB291-lulli-lub291-women-microfiber-mock-neck-leotard-fancy_back