Menu

Bekijk de nieuwe collectie Wear Moi balletpakjes op Danswinkel.nl!

Wear Moi Balletpakjes

Luxe materialen, unieke modellen en geweldige pasvormen is waar een Wear Moi balletpakjes bekend om staan. Wear Moi is een geliefd en bekend dansmerk uit Frankrijk. Voornamelijk de Wear Moi balletpakjes zijn zeer populair onder dansers van ieder niveau, van beginners tot professionals. Deze zijn nu ook verkrijgbaar bij Danswinkel.nl!

      
Wear Moi tutu jurkje voor kinderen

Kledingvoorschriften op balletacademies

Wear Moi heeft een grote collectie exclusieve balletkleding, gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Door het microvezel materiaal beweegt je Wear Moi balletpak comfortabel mee tijdens het dansen. Ook zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee. De balletkleding van Wear Moi is dan ook onderdeel van de kledingvoorschriften van vele dansopleidingen en balletacademies over de hele wereld.

   

Opgericht door professionele dansers

Passie voor excellentie is waar Wear Moi balletkleding voor staat. Ontstaan in Frankrijk in de jaren 90 en uitgegroeid tot een leidend Europeaans dansmerk in meer dan 50 landen. De oprichters hebben jarenlange ervaring als dansers en kostuumontwerpers, waardoor de balletkleding ontworpen is voor optimaal comfort van dansers. Tegenwoordig staat Wear Moi bekend om het creëren van innovatieve balletkleding volgens een hoge kwaliteitsstandaard.

    

Uitgebreide collectie Wear Moi balletpakjes

Voor iedere dansers is er wel een geschikt Wear Moi balletpakje te vinden. De collectie bestaat zowel uit klassieke balletpakjes als balletpakjes met een gedurfd design. Zo produceert Wear Moi aan de ene kant unieke leotards met bijzondere details van mesh of kant.

Aan de andere kant staat Wear Moi ook bekend om hun klassieke balletkleding met een simpel ontwerp. Deze balletpakjes zijn vaak effen van kleur en worden veelal gebruikt als uniform op balletacademies. Bij Danswinkel.nl is een mooie basiscollectie Wear Moi balletkleding aanwezig.

Kom gerust langs Danswinkel Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Hilversum voor persoonlijk advies of bestel Wear Moi balletkleding online via Danswinkel.nl.

   

Toon je eigen stijl en individualiteit in de dansles met een exclusief Wear Moi balletpakje!